Tänk om jag kunde vara som då?


Shiet man, klart det är nicccccccccccce!

I’m fighting for this girl,
On the battlefield of love,
Jay Sean ft lil Wayn - Down

Idag Var LiU & hade information för NV07 & NV08, blir faktiskt rätt sugen på Linköping men jag vet inte alls alltså. Det måste funderas på.

Älsklings-Alex fyller 2 år idag med. Så massa Grattis till honom.
Är förövrigt helt avdomnad i huvudet, jävla förkylning.
Pysspyss T.

Dagens goda gärning.

Har gjort en god gärning idag. Skänkte 50 kr till dem behövande i katastrofets Haiti.
för att skänka 50kr smsar du AKUT till 72900. Röda korset.

Inner beauty won't get you laid.


Onsdag morgon, sitter i skolan & lyssnar på Sonic Syndicate & har precis gjort en liten resension om Ego Woman på min bokblogg.
Hittade massa somarbilder på Blondies dator igår. Vore inte helt fel med en sandstrand utan snö och med lite värme nu. Men det är snart vår, bara ett par månader kvar.
Måste passa på att Säga Grattis till Änna som fyller hela 20 idag :)

Bara en lektion idag, Religion, slutar vid 11.50 sen ska jag träffa Bemms för en fika vid 13 tiden.
//

Funderingar.

åååh. vad ska jag göra? har inte den blekaste. Vill göra massor med saker, men vet inte vad jag ska börja med och mina önskningar ändras från dag till dag.
Ska man plugga? vart isåfall? skulle jag någonsin klara att bo ihop med någon mer, känns som jag skulle mörda dem efter två dagar när dem har lagt något fel. Egen lägenhet, hur fasen betalar man det om man inte vill ta en massa studielån, eller studielån o bo bra?
Dra utomlands, au pair, jobb, resa?
fixa ett jobb o stanna här ett tag, plugga upp betygen eller bara slacka ett tag?
fan vilken beslutsångest jag har, fyller 20 om mindre än 4 månader då är jag vuxen :S inte längre tonåring det är dags att fatta egna beslut och växa upp.
usch ångest alltså, lika mycket som jag ser fram emot det önskar jag att det inte ska vara över än.


Skitsnack, ge mig kärlek & passion!

Dammit, jag behöver ett fett bra tidsfördriv typ just precis nu!

Förövrigt har jag varit sängliggande hela dagen, har fortfarande huvudvärk :/

Kroppsutsmyckning.

Föresten har jag ju tagit ut mina pircingar med!
med motiveringen att: Jag fyller faktiskt 20 i år, det är dags att bli vuxen! ;) haha
Har bara kvar hålen i öronen.
Men naveln, läppen & sedan långt tidigare näsan är utagna. Dock tar det fruktansvärt långtid innan håle växer igen om dem någonsin gör det. Men det kan jag leva med, har inte en gång ångrat att jag har haft mina pircingar och har alltid varit nöjd med dem.

En oldie när jag hade ring i både näsan o läppen.

Helgens bravader.


Fredag!
KLF & Fysik i skolan, Sen vart det simmning & basta med Louise, Frida & Hanna.
Hem & vänta på att Bemms skulle komma så vi kunde börja peppa för club 29 & From this moment.
Lite energydrinkar & bubbelvin senare begav sig två rätt skapligt packade vänner ner till stationen för att ta tåget in till Vimmerby. Tåget som var försenat gjorde att vi iaf träffade två vänner till, Nicole & Josephine, haha så vi slog oss ihop och behövde bara betala 17 kr var för våra biljeter in till stan, Billigt & bra. Vi hade även sällskap med dem under stora delar av resten av kvällen. Hade en mycket trevlig kväll helt enkelt.
Lördag!
Tack & lov hade jag en inte allt för hemsk bakfylla dagen efter jag slapp att ligga halva förmiddagen på toan vilket nästan annars alltid är standrad nu för tiden.
Vid 10.30 kom daddy & hämtade mig så vi åkte en sväng, inhandlade ett par nya leggins, en ny topp & ett nytt sett med underkläder.
Vid 18 var det dags för bio i Vimmerby med Offä, Jossan, Sis, Rickard & Angelica. Blev att kolla Snabba cash tyckte den var asgrym så ska ta o läsa boken med.
Sen blev det en lugn kväll med lite mys.
Söndag!
Var väldigt fint väder idag så passade på att gå en promenad med Ally i solskenet. Har inte gjort mycket annat än att bara slappatresten av dagen, men det har varit skönt. Sovdags snart, skola i morogn Historia & sen börjar rättskunskapskursen med.
//

För en tid som bara går och aldrig kommer igen!


Har gjort massor, men får ta en ordentlig uppdatering typ i moron eller nått, just nu känner jag mest bara för att krypa ner i min supergosiga säng, finns fan ingen bättre säng än min tror jag, inte som jag har provat iaf. Det enda som fattas just nu skulle väll vara någan att gosa med för kuddarna gosar inte tillbaka så mycket.

Helgenish.


Efter en fruktansvärd ide-torkad lördag blev det utgång med Bysken mm.
Förferre i Ormestorp. kul som fasen.
Ner till Metro. Mindere roligt.
Hem tidigt, vakna en gång i timmen av att hela världen snurrar, vid 7 ger jag upp & lägger mig i soffan och kollar på School of Rock, grym film!
Bakfyllan var grym & badrummet var min bästa vän! efter lite halvslummer var det bara att ta sig i kragen för att åka & hälsa på Sis i viken.
Vid 18 mötte jag upp Emma för att kolla på New Moon, vägde inte på långa vägar upp till mina förväntningar men funkade att titta bort 2,5 timme på.
Resten av kvällen var helt enkelt awesome. Idag är jag trött som ett as & känner att jag börjar få fruktansvärd träningsvärk. WHAT lixom :O ;)

Planer för veckan i övrigt.
Förhoppningsvis träffa Bemms på torsdag för simmning & snack.
I helgen blir det nog att kolla på snabba cash i Kalmar.

...

Jag hatar att vara ensam & inte ha någat att göra.

Vårtankar i vintermörkret.


Passade på att beställa lite nya vårkläder från H&M.
En tunn vårjacka.
Ny bikini.
Bruce Springsteen tischa.
Skjorta i häftiga färger.
Lagom skön långarmad tröja.
Fick också bli två turkosa hårband.
Ett par shorts får skickas tillbaka då dem inte alls var rätt storlek.
Några saker kommer kommer senare.
En ny fräsch vårgarderob ska byggas upp ;)

But I never learned enough.


It helps to write it down
Even when you then cross it out.

Blev att simma & basta efter skolan. Hem och käka middag kolla dagens avsnitt av OTH & Grey's. Så nu blir det promenad med vovven.

Kallt, kallt & ännu mer kallt!

Jobbigt att gå till skolan idag, väskan vägde ton kändes det som haha. Ska dra o simma i Hagadla med Louise efter fysiken idag, så det vär där all extravikten kom ifrån, badkläder, shampoo, balsam o rengörinskrämer är tungt.
Tur att jag hade sovmorgon idag med, var trött så börjar nu vid 10.10 med Historia. Det här är VT hårdaste dag hela 3 lektioner. Har världens slackerschema men inte klagar jag för det :)

H&M

Passade på att beställa lite saker häromdagen, & detta kom hem idag.
Väska, en rosa oversize tröja & en klädrulle.
Väntar på ett paket med vårkläder med :)

Meet me halfway, right at the boarderline!

Blir tidigt i säng ikväll med är sjukt trött. upp tidigt i morgon med får det bli, eller ja tidigt & tidigt 7 är tidigt för mig haha :)
Natti natti sweet dreams.

Sista terminen innan student, de ja :D

Tisdag & idag börjar min allra sista vårtermin på gymnasiet.
Är peppad till tusen & mår så fruktansvärt bra för tillfället :)
Följde med Sis till Viken i söndags & sov över, hade mys med fruktsallad & promenader.
Var iaf asigt trött när jag kom hem igår, så blev att kolla på första avsnittet av Greys Anatomy som har ompreiär på kanal 5. Så blev sängen runt 19 tiden :P haha
Hade en fruktansvärt orolig natt, drömmer om honom hela tiden är så jobbigt när man vaknar & inte vet om det var en dröm eller inte men påverkar mig inte avsevärt om dagarana iaf.
Gick upp tidigt idag, så har hunnit med massa småsaker.
Lagt i en tvätt
plockat in & ut i diskmaskinen
fixat naglarna
ätit en nyttig frukost
plockat undan på mitt rum
& självklart fixat håret, sminkat mig & valt kläder för dagen :) haha
Så nu ska jag snart dra till skolan.
Förövrigt väldigt bra låt som går på repet på ipoden.

Pysspyss.


Söta små djur.


Idag var vi & hälsade på Stubben, Johanna & Leo. Och vad hade inte Leo fått i julklapp om än en übersöt tamråtta vid namn Bettan. Var livrädd att röra vid den först men snart fick den klättre över hela mig haha. Fick en såndär "vill ha" känsla, har alltid omgett mig med massor av djur. Hästar, kaniner, marsvin, hundar, katter, getter, får & höns. Haha dem sista var väll kanske inte så sällskapsvänliga :P och nu har jag bara Ally (& Wilma förståss), men det är ett sånt pass. Men kan inte förneka det, tamråttan var fruktansvärt söt :D.

Förövrigt går det bra för mig nu. Brukar gå väldigt mycket upp & ner för mig, men nu är det bra riktigt awesome. Ser verkligen fram emot året som kommer det kommer att bli ett underbart år. Har så mycket som händer, student, bal & 20års firande är bara lite av det. & jag har verkligen börjat se vilka lowlifers folk kan vara, varför inte ta tag i sin situation & skärpa till sig, bara för att man inte gör vissa saker innebär det ju inte att livet behöver vara tråkigt. Fast man ska ju själv leva som man vill, helt klart :)

You had me at hello.

Usch, vaknade nyss upp ur värsta ångest/äckliga mardrömmen. Drömde att jag försökte mörde någon som var "ond" och var tvungen o ta mig därifårn för att inte bli fångad o massa shiet. usch hemskt. & innan det drömde jag om en viss person som ofta återkommer i drömmarna, lika jobbigt det.
Aja tillbaka till verkligheten, idag är det fredag. Vilket för dem flesta innebär fest men inte för min del, inte än jag har ett vad med mig själv haha :D så har hållit mig nykter sen Juldagen (då drack vi för en bra tid framöver), Ingenting på Nyår & inte heller trettondagen, är stolt över mig själv. Har roat mig med att vara chaufför istället så man inte ska lockas.

Bilden snodd från Nessie, Juldagen var det inte många av oss med minnen kvar HAHA.

Känner faktiskt att livet är rätt bra. :)
Igår hade jag slappardag & orkade inte ens dra upp rullgardinerna men idag mår jag fruktansvärt bra.
Jag har 6 månader kvar i skolan & sedan ska jag dra härifrån helt enkelt, eller kanske blir jobb på Willys i sommar men sen ska jag börja leva mitt liv. Skaffa lägenhet, ev bli student & bara tänka på mig själv :) Det går bra nu.
& bara ungefär 4 månader tills jag fyller 20 med de ja :D
& så har jag nog glömt att säga att jag ska gå med Bysken på balen med. Så börjar bli dags att hitta en klänning nu.

Happy New Year.

Uppdatering om mitt sista Jullov :)
Spenderade mitt nyår nykter med att köra, men hade riktigt trevligt & roligt i alla fall.
Började kvällen med att laga middag hemma hos Jimmy med Offä & Jossan. Blev potatisklyftor, beasås, sallad, vitlöksbröd & fläskfile stekt med lök & svamp, och cournfileer stekt med svamp för mig. Till efterrätt blev det kladdkaka & grädde.
Vid 12 slaget sköts det raketer & dracks champang (var ju tvungen o smaka lite, det var ju trots allt nyår)  & efter det drog vi ner till Harrys & träffade lite folk :)
Hann även med ett antal rundor till Vena, Silverdalen, Hultsfred & Mörlunda haha :P
Juldagen var det självklart fest, första cuben öppnades vid 3, och höll mig sällskap när jag lagade middag till mig, Anessa & Shadde. Det bjöds på cournfileer, hasselbakspotatis beasås, sallad & vitlöksbaguetter. Spelades en del GH & sedan drog vi till Rickard för efterförfest? haha där träffade vi Offä & Jossan & flera andra. Ner till Metro där det var massa folk efter att jag hade tappat bort allihopa & hälsat på många som jag inte träffat på mycket länge, var det dags att ta sig hem ensam, full & förvirrad HAHA. Men med lite hjälp så lyckades det också.
Hade en perfekt Julafton med min familj. Mys med familjen på förmiddagen, för att sedan vid 2 åka till mormor & Kurt för middag. Sen vid 3 är det Kalles Jul & sedan paketöppning. Fick massa fina saker som jag hade önskat mig.
Trådlöst tangentbord & mus.
Högtalare till datorn.
Super Mario broos.Wii
Harry Potter och halvblodsprinsen DVD
Köksknivar
knivvässare
Björn Axen Shampoo, Balsam & serum
Björn Axen Volummaster tång
Beckham perfym
puder
rött läppstift
asfräch klocka
skinnjacka (imitation)
Vas
Lampa
jätte söta svarta BH & trosa
& pengar
tror jag fick med allt där.
Den bästa julklappen var nog att det var kallt & fullt med snö på julafton :D
Min julklapp till mig själv fick bli en Ipod touch 32G, den är välanvänd.
Jag gav bort till
Mamma; lös te och 2 "tänger" man lägger det i, & ett presentkort på cubus.
Natalie; Desperat housewives säsong 1, linne, drinkshaker med recept på & en röd Svea väska.
Blondie; Band of Brothers.
Alex; en assnygg väst ;)

2010 är här & jag försöker se framåt.

RSS 2.0