Alla gillar Willysbrudar?


Vänta, VÄNTA! den blev ju också suddig!
Igår var det Julbord med Willys! sjukt kul kväll, helt klart! Kommer sakna gänget!

need to make up my mind.

Nu är det så här att förra onsdagen var jag på arbetsinterjuv i Stockholm och idag ringde dem och sa att jobbet var mitt om jag ville ha det.
Sjukt vilken beslutsångest!
Har ju inte ens flyttat hemifrån än, och då kanske jag ska flytta 40 mil bort.
Inte ens säkert att jag kan ta med mig min Ally älsk då heller.
Men bort från Hyltan, inte för alltid men för ett tag iaf! Damn I need to make up my mind!

big thoughts.

Sitter & lyssnar in mig på GC´s nya album Cardiology. det är fint.

Igår hade jag lite problem att somna, låg och tänkte på livet i allmänhet. På hur splittrad jag är, på allt jag vill göra och på samma gång bara stanna här och njuta av det livet jag lever.
För helt ärligt, jag trivs nu, visst jag har dåliga dagar men det är som min hjärndoktor säger, det är helt normalt! men jag har även helt otroligt bra dagar. Jag älskar min lillebror så otroligt mycket och jag skulle inte vilja missa när han blir stor. För varje dag händer något nytt, han lär sig något nytt eller sis lär honom något nytt bus.
Och ärligt talat jag trivs med mitt jobb. Jag har alltid tänkt, inte en chans att man får fastna här, i en affär för alltid. men vem har sagt för alltid? jag är 20 år och har hela livet framför mig. Varför inte bara leva ett par år utan någon press? Tjäna lite pengar och arbeta med något som jag tycker är kul, när det faktiskt är kul att gå till jobbet och jag i förväg ligger och tänker ut hur jag ska lösa vissa problem?
Men sen finns rastlösheten, den är som ett hål. Allt man vill göra och att det måste ske NU! Jag måste jobba på att ge saker lite tid. Saker och ting händer av en anledning.

Så vad jag vill säga är, att jag trivs med mitt liv, Jag älskar min familj, jag tycker om att bo i Hultsfred och just precis nu så vill jag inte göra något annat.


RSS 2.0